Donderdag 25 juli en 29 augustus 2019
Kunstmarkt Bergen NH

Op de donderdagen van 25 juli en 29 augustus sta ik op de Kunstmarkt in Bergen.

Voor het 36e jaar is er weer een reeks donderdagavonden waarop de kunstmarkten rondom de Ruïnekerk worden gehouden. Het is steeds vanaf 17:00 tot 22:00 uur.

Zie ook: Kunstmarkt Bergen

Zondag 8 september 2019
Kunstmarkt Hoorn

Op zondag 8 september sta ik op de kunstmarkt in Hoorn, die alweer voor de 15e maal wordt gehouden. De markt slingert zich als een lint door de historische binnenstad. De ruim 150 kramen trekken tienduizenden bezoekers uit alle delen van het land.

Zie ook: Kunstmarkt Hoorn

Zondag 3 november 2019
Zeldzaam Mooi markt Groningen

Op zondag 3 november sta ik op de Zeldzaam Mooi markt in Groningen van 11:00 tot 17:00 uur.

Het is alweer de vijftiende editie op de Vismarkt in Groningen. Een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders en ontmoet je de personen achter dat leuke product dat je al eens in de media zag. Met meer dan 100 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van vilt, illustraties, kunst, houten (woon) accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.

Bron: Zeldzaam Mooi Events

Zaterdag 7 en zondag 8 december 2019

Zweedse Kerstmarkt Groningen

Op zaterdag 7 en zondag 8 december sta ik op de Zweedse Kerstmarkt. Midden in de traditionele bietencampagne neemt de Zweedse Kerstmarkt de Suikerfabriek in Groningen over. In 2008 kwam een einde aan de verwerking van kristalsuiker en verdween de typerende geur van suikerbieten. Bijzonder is het karakter, de akoestiek van de Suikerfabriek. De fabriek is rauw, industrieel en je proeft de historie. Alleen dat maakt een bezoek aan de Zweedse Kerstmarkt al bijzonder.

Bron: Zweedse Kerstmarkt