De zondag van 20 juni is ivm corona afgelast!

Zondag 20 juni, zondag 11 juli, en zondag 8 augustus 2021

Zomermarkt Dingen 050 Groningen

Als de situatie omtrent corona het blijft toelaten, organiseert Dingen 050 dit jaar weer zomermarkten op de Vismarkt in de stad Groningen. De markten vinden telkens plaats op een zondag, van 11.00 tot 17.00 uur. Op bovengenoemde data sta ik op de markt.

Dingen 050 is bedoeld voor verkopers van kunst, vinyl, boeken, curiosa, antiek, kleding en allerlei. De markten richten zich met name op de verkoop van tweedehands, antiquarisch en vintage goederen.

Zie ook: https://www.facebook.com/dingen050/

Ook onderstaande markt is helaas afgelast!

Zondag 27 juni 2021

Kunstmarkt Zeldzaam Mooi

Zeldzaam Mooi organiseert verschillende gratis toegankelijke evenementen, markten en festivals op bijzondere locaties door heel Nederland. Op zondag 27 juni sta ik er met een kraam op de Vismarkt in Groningen, van 11.00 tot 17.00 uur.

​Een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers.

Zie ook: https://www.zeldzaammooi.com/

Zaterdag 3 juli 2021

Landelijke Túnfair Ryptsjerk

Onder voorbehoud organiseert De Vertakking in Ryptsjerk weer een Landelijke Túnfair. De fair staat in het teken van woondecoratie en lifestyleproducten in landelijke stijl, zoals o.a. bloemen en planten, brocante, retro en mode enz. Door de verscheidenheid aan standhouders is er voor elk wat wils. De fair wordt gehouden in de siertuin rondom de boerderij. Ik sta er dan met een kraam van 10:30 tot 17.00 uur
Terrein: De Vertakking, Binnendyk 73, 9256 HL Ryptsjerk

Zie ook: https://www.devertakking.nl/evenementen/agenda/

Zaterdag 4 en zondag 5 september 2021

Maaitiidsevenmint Ryptsjerk

Als de situatie omtrent corona het blijft toelaten wordt op 4 en 5 september voor de 5de keer het Maaitiidsevenmint yn Ryptsjerk gehouden. Een kunstroute in en door het mooie dorp. Op beide dagen zijn er op vier locaties exposities.

·       Bij het Slachtebosk is een foto-expositie en een kunstmarkt;

·       Bij en op boerderij  “Riedswâl”  exposities van diverse kunstenaars en een kunstmarkt;

·       In de PKN-kerk exposeren drie kunstenaars;

·       In Teetún de Hollen is een kunstmarkt.

De historische doarspkuier verbindt de locaties met elkaar. Die bestaat uit ruim 40 plekken waar bordjes geplaatst zijn met daarop een stukje geschiedenis van Ryptsjerk.