Zaterdag 3 juli 2021

Landelijke Túnfair Ryptsjerk

Onder voorbehoud organiseert De Vertakking in Ryptsjerk weer een Landelijke Túnfair. De fair staat in het teken van woondecoratie en lifestyleproducten in landelijke stijl, zoals o.a. bloemen en planten, brocante, retro en mode enz. Door de verscheidenheid aan standhouders is er voor elk wat wils. De fair wordt gehouden in de siertuin rondom de boerderij. Ik sta er dan met een kraam van 10:30 tot 17.00 uur
Terrein: De Vertakking, Binnendyk 73, 9256 HL Ryptsjerk

Zie ook: https://www.devertakking.nl/evenementen/agenda/

Zondag 11 juli 2021

Zomermarkt Dingen 050 Groningen

Dingen 050 organiseert dit jaar weer zomermarkten op de Vismarkt in de stad Groningen. De markten vinden telkens plaats op een zondag, van 11.00 tot 17.00 uur. Op boven-genoemde datum sta ik op de markt.

Dingen 050 is bedoeld voor verkopers van kunst, vinyl, boeken, curiosa, antiek, kleding en allerlei. De markten richten zich met name op de verkoop van tweedehands, antiquarisch en vintage goederen.

Zie ook: http://dingen050.blogspot.com/

Zondag 25 juli 2021

Kunstmarkt Zeldzaam Mooi

Zeldzaam Mooi organiseert verschillende gratis toegankelijke evenementen, markten en festivals op bijzondere locaties door heel Nederland. Op zondag 25 juli sta ik er met een kraam op de Vismarkt in Groningen, van 11.00 tot 17.00 uur.

​Een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers.

Zie ook: https://www.zeldzaammooi.com/

Zondag 8 augustus 2021

Zomermarkt Dingen 050 Groningen

Weer een Dingen 050 zomermarkt op de Vismarkt in de stad Groningen. De markt is weer op zondag, van 11.00 tot 17.00 uur. Ook op deze datum sta ik op de markt.

Dingen 050 is bedoeld voor verkopers van kunst, vinyl, boeken, curiosa, antiek, kleding en allerlei. De markten richten zich met name op de verkoop van tweedehands, antiquarisch en vintage goederen.

Zie ook: http://dingen050.blogspot.com/

Zaterdag 28 augustus 2021

Kunstmarkt Haren

Zaterdag 29 augustus 2015 sta ik, van 11.00 uur tot 16.00 uur, op de kunstmarkt in het centrum van Haren.

Eenmaal per jaar vindt bij de start van het culturele seizoen in het centrum van Haren en rondom de kerk een gezellige en sfeervolle Kunst & Cultuurmarkt plaats. De (ongeveer) 100 kraamhouders laten een grote verscheidenheid aan kunstvormen zien, van schilderkunst tot beelden, van sieraden tot keramiek, van tekeningen tot glas, van fotografie tot papierwerk en textiele werkvormen. Binnen al die kunstvormen zijn verschillende technieken te onderscheiden en heeft elke kunstenaar weer zijn eigen stijl.

Zie ook: https://cultureleraadharen.nl/index.php/commissie-kunst-en-cultuurmarkt

Zaterdag 4 en zondag 5 september 2021

Maaitiidsevenmint Ryptsjerk

Op 4 en 5 september wordt voor de 5de keer het Maaitiidsevenmint yn Ryptsjerk gehouden. Een kunstroute in en door het mooie dorp. Op beide dagen zijn er op vier locaties exposities.

·       Bij het Slachtebosk is een foto-expositie en een kunstmarkt;

·       Bij en op boerderij  “Riedswâl”  exposities van diverse kunstenaars en een kunstmarkt,

·       In de PKN-kerk exposeren drie kunstenaars;

·       In Teetún de Hollen is een kunstmarkt.

U kunt mij vinden in de “Riedswâl” aan de Nieuwlandsweg 5.

De historische doarspkuier verbindt de locaties met elkaar. Die bestaat uit ruim 40 plekken waar bordjes geplaatst zijn met daarop een stukje geschiedenis van Ryptsjerk.

Zie ook de folder van het evenement:

Zondag 26 september 2021

Suikermarkt EM2

Op zondag 26 september sta ik met een kraam op het terrein van EM2 op de Suikermarkt. Er is een grote variatie aan leuke en unieke items: vintage kleding, meubeltjes, vinyl, sieraden, interieurdecoratie, keramiek en natuurlijk mijn bijzondere items gemaakt van oude wollen dekens.

De Suikermarkt is van 11.00 uur tot 17.00 uur. Locatie: Suikerlaan 6 in Groningen.

Zie ook: EM2 Groningen