Zondag 27 maart 2022

Suikermarkt EM2 Groningen

Zondag 27 maart wordt er bij EM2 op de Suikerlaan 6 in Groningen weer een outdoor Suikermarkt gehouden. De organisatie spreekt van een verrassend aanbod. Volgens de organisatie is bij deze editie gekozen voor een nieuw aanbod. Bezoekers die de vorige keer zijn geweest zullen misschien bepaalde dingen herkennen, maar ook stands zien die ze niet eerder hebben gezien.” De markt begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Zie ook: website suikermarkten

Maandag 18 april 2022 (2e paasdag)

Kunstmarkt Zeldzaam Mooi

Tweede paasdag sta ik van 11:00 tot 17:00 uur met een kraam op de Vismarkt in Groningen, een Zeldzaam Mooi Markt. Een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders. Er is voor ieder wat wils. Van illustraties, kunst, sieraden, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.

Zie ook: website Zeldzaam Mooi

Zondag 31 juli 2022

Kunstmarkt Zeldzaam Mooi

Zondag de 31e sta ik weer op een markt van Zeldzaam Mooi, maar nu in het Sonsbeekpark in Arnhem, van 11:00 tot 18:00 uur. Een perfecte locatie voor een markt.

Zie hiervoor ook de website van Zeldzaam Mooi